Te Koop VAART K800-202

K800Vaart

Na 40 jaar zeilen is voor mij de tijd gekomen om afscheid te nemen van mijn “VAART”. En ik durf te stellen dat dit schip op dit moment de mooiste en best verzorgde en onderhouden Kelt 800 is, die er op te koop is.
Een stoer en sterk zeewaardig schip dat mij gebracht heeft van de Wadden tot de Westerschelde, van het Engelse Lowestoft tot Londen en Wight en natuurlijk de Belgische en Franse noordkust.

        Bouwnummer 202
        Bouwjaar 1979
       
Lengte o.a 8.41 mtr
       
Lengte waterlijn 6.30 mtr
       
Breedte 2.99 mtr
       
Diepgang 1.44 mtr
       
Doorvaarthoogte 11.78 mtr

Bijzonder vermeldenswaard is de nog vrijwel nieuwe Volvo Penta D1-13PK motor die in 2008 door een erkend Volvo dealer is ingebouwd. Het aantal motoruren is nu nt iets meer dan 1.000. Onderhoudslogboek is aanwezig. Toen is ook de schroef n de schroefas vervangen en er is een nieuwe zware diodebrug voor de krachtige dynamo geplaatst.


De uitrusting is zr kompleet met alles wat je op een zeilklare zeilboot mag verwachten. Veel zaken zijn standaard op een Kelt 800 maar ook op elke andere vergelijkbaar schip. Zoals een 2 pits Campingaz kooktoestel, een kompleet pakket zeilen, een goed werkend toilet, voldoende landvasten en stootwillen. En zo nog wat zaken die bij vergelijking met een ander schip zeker niet de doorslag zullen geven. Ik ga dus deze lijst niet onnodig lang maken.

Klik HIER voor een lange lijst met alle xtra's die mogelijk wl de doorslag geven.
Klik HIER voor foto's.
Klik HIER voor het "boordnet" voor een overzicht van alle 12V en 220V aansluitingen.