Wie is Aart Korstjens?

Als bezoeker van deze site heb je er natuurlijk ook wel een beetje recht op om te weten met wie je te maken hebt, dus laat ik me eerst maar even voorstellen. Ik ben in 1947 geboren in Haarlem als zoon van een speelgoedwinkelier. In Haarlem heb ik ook mijn jeugd door gebracht en daar ben ik naar school gegaan. Na mijn militaire dienst (lichting 66-6 bij de AAT voor de kenners) ben ik gaan werken in het speelgoed vak. Aanvankelijk als vertegenwoordiger bij J.Th. Kamlag in Weesp en later als inkoper bij de inkoopcombinatie Samen Sterk in Breda.

Inmiddels was ik getrouwd met Marjan Mählmann uit Rotterdam en samen kregen we twee kinderen. Na het overlijden van onze zoon Aart (1974-1988) ben ik via wat omzwervingen wéér terecht gekomen bij Samen Sterk in Breda dat inmiddels na enige fusies Euretco B.V. was gaan heten. Sinds 1 januari 2009 ben ik met pensioen. Hobby's heb ik méér dan genoeg. Ik kan er mijn vrije tijd goed mee vullen.
Samen met wat andere familieleden heb ik de stamboom van de familie Korstjens bijvoorbeeld aardig in kaart gebracht. De database van mijn PC bevat ruim 6.000 personen die, de een wat verder weg dan de ander, allemaal wel op de een of andere manier verbonden zijn met mij.
Héél veel tijd besteed ik ook aan mijn behoorlijk omvangrijke (uit de hand gelopen?) verzameling van 20e eeuws Nederlands tin. En dan ben ik óók nog de gelukkige opa van mijn kleinzoons Hugo en Willem en kleindochter Eva.
AartIn de weekends in de zomer zit ik veel op mijn zeilboot en in de winter zeil ik een bescheiden serie wedstrijden samen met mijn vaste zeilmaat Louis Janssen. Van bijna alle hobby's vindt je wel een link in de navigatiebalk. Je ziet het, ik ben een actief baasje. Als je dus wat van mij wilt weten, dan kan je mij het beste mailen want mijn mail lees ik zeer regelmatig.